Sensorist: En fornøjelse at kunne invitere kunder og samarbejdspartnere på besøg
 i Iværksætteri, Virksomheder i Symbion Netværket

Sensorist lejer lokaler på Univate og har her, ifølge Kasper Mejlgaard, CEO i Sensorist, foruden den lette adgang til faciliteter som printer, internet og frokostordning, mulighed for at sparre og forhåbentlig etablere et fagligt samarbejde med nogle af de øvrige virksomheder på Univate.

Sensorist udvikler trådsløse batteridrevne IoT-sensorer der måler temperatur og fugtighed. Sensorene måler automatisk hvert 15. minut døgnet rundt og sender løbende målingerne til en Gateway, hvor de bliver uploadet og gemt i skyen. Her kan måledata visualiseres og analyseres, og data kan tilgås via Sensorists webside eller i deres apps til Android og IOS.

Inden længe smutter virksomhenden en tur til Shenzhen i Kina for at være til stede under produktionsstart af en ny version af deres Gateway, som de har klar. Her kommer til at være endnu mere plads og regnekraft til rådighed, som over tid kan benyttes til endnu flere system-features, som kan komme kunder og integratorer til gode.

Læs hele indlægget her.

Seneste blogindlæg
Tradeworks: Naturligt at søge et miljø med mennesker i samme situationlandIT: Vi tror på, at der kan opstå noget unikt i at være helt tæt på Universitetet