landIT: Vi tror på, at der kan opstå noget unikt i at være helt tæt på Universitetet
 i Iværksætteri, Virksomheder i Symbion Netværket

Ivan Baadsgaard er manden bag landIT, der udvikler IT-løsninger til landbrugets følgeindustri i Nord- og Østeuropa. Han er også mandag bag app’en GrainIT – et cloudbaseret lagerstyringssystem, som giver landmænd mulighed for at få overblik over deres lagre.

landIT arbejder med udvikling af (big) dataløsninger, kundeportaler/ e-handel og med innovation gennem digitalisering. Virksomheden har valgt at være en del af Univate dels grundet beliggenheden tæt på motorvej og lufthavnen, men især grundet muligheden for at komme tæt på de studerende på hhv. Københavns Universitet og IT Universitetet.

landIT er nemlig i fuld gang med at ansætte nye medarbejdere grundet en ny, stor ordre, og i den forbindelse skal der bl.a. ansættes tre studiemedhjælpere: To programmør, der skal arbejde med apps og en stud. jur., der skal hjælpe med nogle af alle de juridiske elementer, der er i at arbejde med data og innovation i en international sammenhæng.

Læs hele indlægget her.

Seneste blogindlæg
Sensorist: En fornøjelse at kunne invitere kunder og samarbejdspartnere på besøgCrossWorkers: Vi lægger stor vægt på værdien af at have et velfungerende og fleksibelt kontormiljø