Bluefragments: Iværksættermiljøet holder os knivskarpe
 i Virksomheder i Symbion Netværket

Bluefragments leverer forretningsapps, Internet of Things og mobile løsninger. De har valgt at være en del af Univate, da det i følge CEO, Jon Bille, er det mest alsidige og ambitiøse iværksættermiljø.

Ifølge Jon er folk her ikke bange for at udfordre nutidens verdenssyn, og du bliver derfor hurtigt kørt ud på et rangerspor, hvis du ikke er vågen. Noget der for alvor gør, at virksomheden holdes til ilden.

Fredag d. 31.03 afholder vi officiel åbningsreception på Univate, og flere af virksomhederne, herunder Bluefragments, har planlagt at vise offentligheden nogle af de løsninger, der arbejdes med. Det indebærer alt fra prøvekøring af StarWars-robotter til mulighed for at afprøve Virtual Reality-briller.

Bluefragments vil sætte gang i festen sammen med deres samarbejdspartner B&O. Her vil der blive givet en demo af samarbejdet mhp. på en god dialog og en masse dynamik i samarbejde med de fremmødte.

Læs hele indlægget her

Seneste blogindlæg
Sådan får du flere kunder med inbound marketingIBM Client Innovation Center: Univate er et utraditionelt og spændende sted at arbejde